This form is currently in testing mode.

If you are the form owner and happy with the result, you can put this form into production by upgrading your account here.

If you are a visitor, don't fill out this form!Hieronder kunt u tickets of abonnementen bestellen voor de concerten van het Vlaams Symfonisch Orkest.

U krijgt van uw bestelling een confirmatiemail. Als u die niet krijgt, kunt u ons contacteren via info@Vlaamssymfonischorkest.be

Concertseizoen 2017-2018

Losse tickets kosten 18 euro in voorverkoop (VVK) en 20 euro aan de kassa.
Jongeren tot 18 jaar of in het bezit van een studentenkaart betalen slechts 12 euro in voorverkoop en 14 euro aan de kassa.

Een gewoon abonnement (3 concerten) kost 55 euro. Jongeren betalen slechts 35 euro. Voor een VIP-abonnement betalen volwassenen 80 euro, jongeren 50 euro.
Als VIP-abonnee krijgt u ook de beste plaatsen en telkens een programmaboekje en een drankbonnetje.

Het abonnement geeft recht op een ticket voor het herfst-, nieuwjaar- en lenteconcert. Bij het bestellen van het abonnement moet u nog wel aangeven op welke datum u het herfsconcert (Il Trovatore) wenst bij te wonen.

Betalingswijze

Gereserveerde tickets dienen betaald te worden binnen de twee weken na het plaatsen van de bestelling. Niet betaalde tickets worden na twee weken weer vrijgemaakt.

Betaling via overschrijving met vermelding van uw naam:
IBAN: BE66 0682 2007 5243
BIC: GKCCBEBB

Tickets kunnen op naam worden afgehaald aan de kassa op de avond van het concert. Wie tickets per post laat opsturen, ontvangt die twee weken voor het concert.


Bestel hier uw tickets:

Bestel hier uw abonnementen:


Het VSO dankt u intussen voor uw steun.